3 u 1 radionica

Istraživačke, matematičke i kreativne radionice

Kvalitetna i savremena edukacija ne sme biti dostupna samo malom krugu dece već svima koji svom detetu žele da obezbede kvalitetne edukativno-kreativne aktivnosti.
Vođeni ovom idejom, u POLARIS centru smo osmislili 3 u 1 radionicu. Ova radionica je kombinacija istraživačkih, matematičkih i kreativnih radionica, koje se ciklično smenjuju.
To je mesto koje je kreirano tako da vreme koje vaše dete provede u njemu bude kvalitetno u svakom smislu. Mesto koje podstiče različite dečje sposobnosti i talente, gde se deca informišu o različitim temama na način koji je najshvatljiviji za svakog od njih individualno. Mesto gde učimo da budemo tim i gde se lepo ponašanje i bonton podrazumeva. Ovde se druže pravi mali-veliki ljudi!
Aktivnosti na radionici su organizovane tako da pažnja dece bude zaokupljena sve vreme, dok se istovremeno radi na razvoju različitih sposobnosti, fine i grube motorike.
Rad se odvija u manjim grupama, što omogućava izlazak u susret svim potrebama i mogućnostima svakog deteta pojedinačno. Ovakav način rada omogućava praćenje kako individualnih potencijala deteta, tako i segmenta koje kod deteta treba jačati, odnosno segmenata na kojima dato dete treba dodatno podržati i motivisati kako bi dalo maksimum na svim poljima.
Odnos prema detetu u ovom periodu može da odigra ključnu ulogu u ostvarivanju njegovog potencijala.
Ono što im budemo dali u ovom dobu koristiće im tokom celog života.

Dete dobija radni materijal od nas, kao i osnovna sredstva za kvalitetan rad.

Rad se organizuje u grupi, za decu uzrasta od 3 do 6 godina, dva puta nedeljno po 60 min.

Pridružite nam se da zajedno upoznajemo svet, da učimo i da se družimo.

Upisni rok je u toku!

Cena radionice na mesečnom nivou iznosi 2000 din.