Engleski

Škola engleskog jezika

Naš edukativni centar nudi posebno organizovane programe za decu, da bi prve dodire sa jezikom doživeli kroz zanimljive, kreativne i interaktivne igre, mnogo vežbe kao i upotrebu audio i video materijala priznatih Oxford i Cambridge izdavača.
U našem centru engleski jezik učimo u prijatnom i intelektualno stimulativnom okruženju, vedrih boja, namenski uređenim za decu . U veseloj atmosferi , deca u našem centru uče engleski jezik na spontan i lak način, uživajući u učenju.
Časovi za decu predstavljaju mnogo više od kursa jezika, stoga su i organizovani uzimajući u obzir potrebe deteta, uzrast i razvoj .
U POLARIS centru, jezik se uči kroz kvalitetan i ozbiljan rad. Časovi su dinamični, tematski organizovani uz korišćenje raznih materijala i didaktičkih sredstava. Rad sa decom se odvija u malim grupama.
Cilj nam je da decu zainteresujemo za jezik i motivišemo ih, jer učenje ne treba shvatiti kao obavezu već u njemu i uživati. Časovi su tako organizovani da naše male polaznike uvedemo u svet jezika kroz igru i pesmu, asocijaciju i fizičku aktivnost, što mališani odlično prihvataju i lako usvajaju. Na taj način oni usvajaju vokabular, gramatička i sintaksička pravila engleskog jezika.
Nastava je spoj konvencionalnih i savremenih metoda a korišćenjem raznih igara, kreativnih zadataka, deca se stavljaju u situacije u kojima je neophodno da aktivno govore jezik.

Nastava se organizuje dva puta nedeljno u različitim starosnim grupama, za decu uzrasta od 4 godine.

Pridružite nam se da u zabavnom i vedrom okruženju krenemo u uzbudljivu avanturu učenja engleskog jezika!

Upisni rok je u toku!